Nóż kucharski do wędlin i gotowanych mięs HACCP 385mm - brązowy - HENDI 842799 - Rekomendacja WellSupply
Profesjonalny nóż szefa kuchni do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
nóż spełnia wymagania norm HACCP, antypoślizgowy brązowy uchwyt z polipropylenu (nóż do gotowanych mięs, wędlin), ostrze ze stali nierdzewnej, możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
Seria produktowa - HACCP Materiał ostrza - Stal nierdzewna Materiał rączki - Polipropylen Długość ostrza - 240 mm Grubość ostrza - 2,5 mm Długość noża - 385 mm Kolor - Brązowy
W zestawie:
nóż szefa kuchni zgodny z normami HACCP.SPECYFIKACJA TECHNICZNA:
Kod producenta: 1003054
Kod Produktu: 1003054EAN: 8711369842799
Ogłoszenie wystawione przez firmę. Nóż kucharski do wędlin haccp 385mm - brązowy, możesz zamówić bezpośrednio na stronie sklepu. Przejdź do sklepu poprzez link w ogłoszeniu i zobacz szczegółowy opis produktu oraz informacje na temat opcji dostawy..